Posted on

Kyläpyöräretki

Mukava tutustumiskierros Sysmän kylän tärkeimpiin ja kiinnostavimpiin kohteisiin pyörän selässä. Käymme myös pistäytymässä ihanissa paikallisissa liikkeissä ja päätämme retken idylliseen Lintan kammariin.

Missä: Lähtö Camping Sysmästä
Kesto: 1h 30min Hinta: 15€/hlö
Sisältää: Opastus, välineet
Ryhmäkoko: min. 2 hlö, max. 4

Posted on

Melontaan tutustuminen

Aloittelijaystävälliset melonnat Majutveden historiallisestikin merkittävissä maisemissa. Opettele melonnan tekniikkaa, kohtaa vesilintuja ja kuule tarinoita keskiajalta.

Missä: Camping Sysmä
Kesto: 1h Hinta: 20€/hlö
Sisältää: Välineet, opastuksen
Ryhmäkoko: min. 2 hlö, max. 9 hlö

Posted on

Jokimelonnan alkeet

Leppoisat ja aloittelijaystävälliset jokimelonnat Tainionvirralla. Tainionvirta on hitaasti virtaava joki, jossa on muutama rauhallinen ”koski” eli virtauskohta. Virran varrella kohtaa monesti eri lintulajeja ja joskus voi nähdä lohen hyppäävän lähellä. Tällä retkellä nautiskellaan luonnosta ja sen tuomasta rauhasta.

 

Missä: Jokiranta-Kirveskosken pato, Hartola-Sysmä
Kesto: 3h Hinta: 40€/hlö
Sisältää: Opastus, välineet, eväät, takaisin kuljetus
Ryhmäkoko: min. 2 hlö, max. 9

Posted on

Mäyränpolku

Kävelyretki metsän siimekseen. Tiedätkö millainen on mäyrän linnake? Tällä retkellä saat tietää miten mäyrät elävät huomaamattomasti ja siististi ympärillämme. Seuraamme eläinten jättämiä merkkejä Viljamenvuoren huipulle, jossa upeat maisemat avautuvat Vanjärvelle. Huipulta löytyy myös pieni pala mielenkiintoista historiaa.

Missä: Vuorikuja, Sysmä
Kesto: 3h Hinta: 30€/hlö
Sisältää: Opastus, virvoike+pientä naposteltavaa
Ryhmäkoko: min. 2 hlö, max. 10 hlö

Posted on

Kalliomaalaukset

Melontaretki Vintturin kivisissä maisemissa. Retkemme huipentuu Avosaareen, josta löytyy huikean hieno kalliomaalaus. Sysmässä riittää tarinoita ja historiaa, tule katsomaan tätä vähän tunnettua maalausta omin silmin!

Missä: Kammiovuori, Sysmä
Kesto: 3h Hinta: 40€/hlö
Sisältää: Opastus, välineet, virvokkeet
Ryhmäkoko: min. 2 hlö, max. 9

 

 

Posted on

Luolaretki

Tämä seikkailumielisten retki kulkee kauniin näköalapaikan kautta jännittävään kalliomuodostumaan ja isoon luolaan, jossa entisaikoina on luultavasti asuttu. Luolan vieressä on myös kuollut puu, joka kantaa omaa tarinaansa.

Missä: Kappelinkylä, Sysmä
Kesto: 1h 30 min Hinta: 15€/hlö
Sisältää: Opastus
Ryhmäkoko: min. 2 hlö, max. 10 hlö