Kuka

IMG_3679 (1)Hei, olen Erika Väkiparta, alunperin helsinkiläinen ja sittemmin sysmäläistynyt kevytyrittäjä. Päädyin tänne monen mutkan kautta.

Miten päädyin tänne keskellä ei mitään, kuten jotkut ystäväni sanovat?
Opiskelin eläintenhoitajaksi ja työharjoittelujaksolla vietin Islannissa kolme ikimuistoista kuukautta vieden ihmisiä ratsastusvaelluksille. Siellä sain kipinän siihen, mitä teen nyt. Kun palasin Suomeen, aloitin heti eräopasopinnot Eerikkilän urheiluopistossa. Tapasin joukon upeita ihmisiä ja hitsaannuimme yhteen vuoden mittaisen koulutuksen aikana. Muutin Helsingistä ensin pieneen kylään nimeltä Jokioinen. Otimme kanoja. Vuoden kuluttua halusimme elää lähempänä luontoa,saunan, ja enemmän tilaa kanoillemme. Ajattelimme, että kokeillaan Sysmää, voihan sitä aina lähteä pois jos ei tykkää.
Ei ole tarvinnut lähteä. Sysmässä on upea, yritteliäs ilmapiiri. Sain mahdollisuuden toteuttaa unelmaani. Nyt teen kevutyrittäjänä töitä valokuvaajana ja eräoppaana sekä graafikkona.
Päijät-Häme on kauneinta, mitä tähän asti olen Suomesta löytänyt. Täällä riittää metsää, vuorta, järveä ja jokea. Luonto-ohjelmapalveluni ovat aloittelijaystävällisiä ja leppoisia retkiä maustettuna pienellä seikkailulla. Retkiltäni on mahdollisuus saada laadukkaat ja ihanat kuvat muistoksi!

Yhteystiedot:
Erika Väkiparta
044 9899 169
[email protected]